Skip links

Vill du komma hem till ett nystädat och fräscht hem?

Er kundnöjdhet är viktigt för oss och därför utför vi individanpassad städning baserad efter era behov och önskemål. Hemstädning är en uppskattad abonnemangstjänst i vårt sortiment och utförs av samma personal vid varje tillfälle för att ni som kunder ska känna er trygga.

Hur går det till?

Vi besöker ert hem och presenterar både vilka vi är och hur vi arbetar för ökad trygghet och kundnöjdhet. Vi lyssnar in era önskemål och ger er rekommendationer baserat på era behov och återkommer därefter med ett prisförslag.

Givetvis får ni RUT-avdrag vid hushållsnäratjänster och har därför 50 % avdrag direkt på fakturan. Läs mer om RUT-avdraget här (Länk till rut-avdragssidan)

Vid utförandet av hemstädningen har vi alltid med oss eget material för att underlätta för er som kunder. Bortsett från dammsugare då denna måste lånas av kunden för att undvika eventuella allergiska reaktioner.

Kontakta oss för mer information!

Hemstädning m vippa
Hemstädning

Storstädning

Behöver ni hjälp med en ordentlig storstädning i hemmet?

Ett hem behöver lite extra kärlek ibland och därför erbjuder vi även storstädning till våra kunder. Denna typ av städning är en uppskattad och individuellanpassad tjänst som passar utmärkt inför exempelvis jul, nyår eller födelsedagar.

Vill ni också ha ett skinande rent hem? – Kontakta oss så fixar vi det till er!

RUT-avdrag

När du köper hushållsnära tjänster av oss får du 50 % skattereduktion på hela arbetskostnaden – direkt på fakturan!

Från den 1 juli 2019 utökades maxtaket från 25 000 kronor till 50 000 kronor per person och år. Det innebär att ni har ett personligt maxtak på 50 000 kronor att utnyttja per år, vilket motsvarar ett köpunderlag på 100 000 kronor. Om ni är flera vuxna som bor på samma adress kan ni lägga ihop era RUT-avdrag för att få ett högre gemensamt tak.

Uppmärksamma att det ej går att använda RUT-avdrag på dödsbo enligt skatteverkets bestämmelser.

Läs mer om skattereduktionen på Skatteverkets hemsida

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!