Skip links

Ultrarent vatten är helt fritt från kemikalier och är 100 % miljövänligt!

Vi utför både rengöring av fasader, skyltar och fönster utvändigt med Ultrarent vatten och med ett långt skaft kan vi hålla nere kostnaden för lift och skapa en säkrare miljö för våra anställda.

Vad är Ultra rent vatten?

Det ultrarena vattnet utvinns ur vanligt kranvatten. Ett filter kopplas till tanken som vi har i bilen, som leds genom ett speciellt hartsgranulat i filterbehållaren där naturliga salter och mineraler filtreras bort och vattnet avjoniseras. Filtreringen sker direkt i realtid, utan behov av tillförd energi, och ut kommer ultrarent vatten som söker, löser och absorberar smuts för att återställa sin normala balans enligt naturens egna fysikaliska lagar.

Varför bör man använda Ultrarent vatten?

Ultrarent vatten är väldigt effektivt mot alger och mögel på både fasader och tak. Denna rengöring förlänger livslängden och är 100 % miljövänlig och har ingen påverkan på gräs och buskar bredvid. Genom att använda Ultrarent vatten kan kostnaden hållas nere då det går snabbare än den traditionella metoden och lift-kostnaderna försvinner då det utförs med ett långt skaft istället.

Ultrarent vatten kristianstad

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!